Сім’ї не буде: чоловічі імена, чиї представники схильні до алкоголізму

Схильність до алкогольної залежності залежить від багатьох різних чинників. Серед них є генетика, соціальне оточення, стиль життя та багато інших.
Але існує також характеристика імені, що теж має вплив на поведінку його володаря. Які ж чоловічі імена можуть говорити про потенційний алкоголізм?
Денис
Це чоловіче ім'я походить від давньогрецького Бога родючості та виноробства Діоніса.
Цей зв'язок помітний і в реальному житті, бо Денис любить пошуміти на вечірках та напитися до безпам'ятства.
Разом із цим заглядання в чарку стає повноцінною складовою життя чоловіка, а це, звісно, не до смаку коханій людині.
Вадим
Незважаючи на дорослий та зрілий вік Вадим може затусити "як в 15 років". Після першої чарки ці чоловіки втрачають контроль та почуття міри.
Вони саме ті, хто шукають привід "розслабити себе" з допомогою пляшечки чогось міцного.
Це тягне за собою проблеми та негаразди як у професійному, так і в особистому житті, адже ніхто не хоче мати справу з людиною, залежною від чарки.
Дмитро
Ще з юності володарі цього імені полюбляють випити щось міцне, а з віком ця тяга посилюється. Навіть без підходящої компанії Дмитро самостійно може випити без жодних докорів сумління. Для цього йому зовсім не треба навіть чекати свят чи вихідних.
Сергій
Ці представники чоловічого роду є досить вразливими за своїм характером , тож їх дуже легко образити. А щоб послабити душевні переживання та болі вони використовують спиртні напої.
Починають вони з незначного об'єму, але поступово Сергій просто може втратити міру і контроль над собою.
Фахівці рекомендують бути уважними з володарями цього імені, якщо ви маєте намір будувати з ним стосунки або родину, тому що з часом його згубне захоплення алкоголем може перерости у залежність.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment